top of page
IMG_9538_edited.jpg

OM URA Wheels

URA WHEELS  |  Norsk Design - produsert i Asia for Norgesdekk AS

Raptor%20Utsnitt_edited.png
Raptor%20Utsnitt_edited.png
Raptor%20Utsnitt_edited.png
Raptor%20Utsnitt_edited.png
ATV dekk og felger.

 

Norgesdekk har solgt ATV dekk siden midten av 90-tallet, og salget av ATV og UTV dekk, har de siste årene vokst betraktelig. I starten var det kun import av Kenda ATV dekk, men de senere årene har sortiment økt med både OBOR, Wanda, Duro, Sun F, samt noen dimensjoner/mønster Maxxis og Carlisle.

Da behovet for ATV og UTV felger i de siste årene har økt betraktelig, kunne vi som grossist da sette i gang vår egen produksjon av felger. siden vi allerede hadde kontakter hos noen av de aller største felgfabrikkene i verden.

 

Felgfabrikken som i dag produserer URA felgene for Norgesdekk, produserer også flere av våre bestselgere til personbiler og varebiler. Fabrikken leverer felger med meget bra kvalitet, og produktene deres går gjennom strenge kontroller før de blir eksportert.

Norgesdekk_logo_hvit-r+©d.png
Norgesdekk.

Norges bredeste utvalg av dekk og felger til personbiler, MC, lastebiler, landbrukskjøretøyer, ATV og UTV samt spesialhjul til spesielle formål.

HØY KOMPETANSE. Norgesdekk representerer det ypperste av erfaring og spisskompetanse på alle områder innen dekk og felger.

PRODUSENTUAVHENGIG. Vi er Norges største produsentuavhengige dekk og felggrossist og har landets bredeste utvalg av dekk og felger til alle formål. Gjennom lokalisering i Oslo,Tønsberg, Kristiansand, Bergen, Jæren, Trondheim og nå også Narvik i nord, er vi i stand til å levere samme dag til det aller meste av markedet.

STØRST UTVALG. Vår handlekraft og kunnskap gjør Norgesdekk til den beste garantien for utvalg, tilgjengelighet og gunstige priser.

Suverent gode innkjøp

Norgesdekk er i dag en av Norges største uavhengige dekkgrossister med 7 avdelinger i Norge. Dette gir deg store fordeler som kunde.

GUNSTIGE PRISER. Når fem dekk- og felgspesialister slår seg sammen, blir fordelene ytterligere forsterket. Norgesdekk er selve garantien for landets beste utvalg, gunstige priser og kjappe leveringer.

HØY PRIORITET. Som en stor aktør med gode relasjoner til produsentene både når det gjelder dekk og felger, får vi prioritet på alle vis. Vi har også eget kontor i Asia for å kvalitetssikre alle leveranser fra det asiatiske markedet.

bottom of page